Събития

Събитие 

Заглавие:
Акция за кръводаряване на БОДК
Кога:
05.07.2015
Организатор:
БОДК
Категория:
Събития за теб

Описание

Българска организация за доброволно кръводаряване /БОДК/, с подкрепата на Мандала – център за цялостна трансформация, Soma Vital Food и ПП "Зелените", организират втора съвместна Акция за кръводаряване, която ще се проведе на 05.07.2015 г., от 10 до 14 ч. в Център за цялостна трансформация Мандала, на адрес бул. "Княгиня Мария Луиза" 58, етаж 5, Зала Ян.

 

Моля, заявете участието си в акцията до 03.07.2015 г. За регистрация, можете да ползвате формата: http://goo.gl/forms/QMN7j4LKuL

 

Настоящето събитие е част от ежегодната кампания по повод Световния ден на доброволния кръводарител. Основна тема на кампанията за 2015 година е "Благодаря ти, че дари кръв, за да ме спасиш!", а честванията по целия свят ще преминат под мотото "Дарявай кръв редовно и безвъзмездно. Кръводаряването е важно!". Фокусът на кампанията е поставен върху благодарността към доброволните кръводарители и желанието да се насърчат настоящите и потенциални кръводарители да даряват регулярно, поради голямата нужда и краткия живот на кръвните продукти.

 

Kръводаряването е сред най-високо хуманните постъпки, които не могат и не би трябвало да бъдат оценявани в пари! За съжаление България е на едно от последните места по доброволно кръводаряване в Европа, а всеки ден повече от 500 българи имат нужда от кръв!

 

Ако се съмнявате дали можете да бъдете кръводарител или имате други притеснения, информация за процеса, предпоставките и противопоказанията за кръводаряване ще намерите на сайта на Българска организация за доброволно кръводаряване - www.bgblood.org.

 

Линк към събитието във Фейсбук: https://www.facebook.com/events/896136210425776/

Powered by Web Agency

Организатор

Организатор:
БОДК   -   Website
Държава:
Държава: bg

Описание

„Българска организация за доброволно кръводаряване” (БОДК) e сдружение с нестопанска цел, извършващо общественополезна дейност. Сдружението е с основна задача да насърчава и популяризира редовното, анонимно, доброволно и необвързано с облаги кръводаряване на територията на Република България, Европа и в световен мащаб.

Powered by Web Agency

CSR Видео

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Събития и Обучения

NOEVENTS