Събития

Събитие 

Заглавие:
"Пощенска кутия за приказки" SOS Детски селища
Кога:
30.06.2015
Организатор:
SOS Детски селища Sofia
Категория:
Събития за теб

Описание

Покана за "Пощенска кутия за приказки" на SOS Детски селища България

 

За нас е удоволствие да Ви поканим на специалното издание на „Пощенска кутия за приказки“ и заедно да се насладим на истински истории за щастливо детство, разказани от Силвия Лулчева, Елена Петрова, Гери Турийска, Ива Дойчинова, Ирен Леви, Щери, Драго Симеонов и Свилен Ноев. Събитието е вдъхновено от четвъртвековния юбилей на SOS Детски селища в България и мотото ни тази година „ 25 години ДА на щастливото детство!“. Денят е 30.06., вторник, часът – 19.00, мястото – Sofia Live Club.

 

Очакваме Ви!

Powered by Web Agency

Организатор

SOS Детски селища
Организатор:
SOS Детски селища   -   Website
Улица:
ул. Паскал Тодоров 8А
Град:
Sofia
Държава:
Държава: bg

Описание

 

Сдружението осигурява семейство и здравословна среда за развитието и израстването на лишени от родителска грижа деца в SOS детските селища в Трявна и Дрен и SOS Младежките домове в София и Велико Търново. Същевременно SOS Детски селища България оказва действена помощ на деца, които са в риск да загубят грижата на своите родители, чрез Центровете за семейно консултиране и подкрепа в София, Габрово, Търново и Радомир в рамките на Програмата за подкрепа на семейството и превенция на изоставянето. Сдружението развива и застъпнически дейности съгласно Конвенцията на ООН за правата на детето.

SOS Детски селища България работи основно с помощта на дарения от физически и юридически лица. Нашите дарители са специални приятели на децата от SOS детските селища, тъй като стават съпричастни към нуждите им, вълнуват се от радостите и неволите по пътя на израстването им.

 

Powered by Web Agency

CSR Видео

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Събития и Обучения

NOEVENTS