Събития

Събитие 

Заглавие:
Конференция "Връзката между неформалоното образование и професионалната реализация"
Кога:
12.06.2015
Организатор:
Фондация Национален Алианс за работа с доброволци
Категория:
Събития за теб

Описание

Младежки информационно-консултански център /МИКЦ/ - Пловдив, финансиран от НПМ на ММС и домакинстван от Фондация „Национален алианс за работа с доброволци“ /НАРД/, в партньорство с Община Пловдив организира младежка конференция на Тема: „Връзката между неформалното обучение и професионалната реализация”.

 

Имаме удоволствието да Ви поканим на конференцията, която ще се проведе на 12 юни 2015 г. /петък/, от 10.00 часа в зала Общински съвет, Пловдив, ул. Авксентий Велешки №20.

 

Целта на конференцията е млади хора и работещи с тях, представители на национални и местни институции  и организации, да дискутират различни гледни точки за неформалното образование и как то може да бъде инструмент за натрупване на знания и компетенции, които помагат на младите хора да се реализират на трудовия пазар. Конференцията си поставя за цел да генерира обобщен от всички мнения документ – становище с препоръки към  властите и работещите в сферата на неформалното образование за засилване на връзката между неформалното и самостоятелно учене и реализацията.

 

За да се включите, моля попълнете и изпратете следната АПЛИКАЦИОННА ФОРМА.

Powered by Web Agency

Организатор

Организатор:
Фондация Национален Алианс за работа с доброволци

Описание

Съжаляваме, все още няма налично описание.

CSR Видео

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Събития и Обучения

NOEVENTS