Събития

Събитие 

Заглавие:
Форум Бъдещето на София
Кога:
05.06.2015
Организатор:
b2b magazine
Категория:
Събития за теб

Описание

Форумът ще се проведе на 05 юни от 9,30 часа в Съюз на архитектите в България (ул. Кракра 11, зала 2).

 

Форум „Бъдещето на София“ ще събере на едно място специалисти в областта на строителството, градоустройството, проектирането, архитектурата, фасилити мениджмънта, както и студенти в свързани области.

 

Форумът ще постави акцента върху ключовите въпроси за бъдещето на столицата – градоустройство, архитектура, развитието на парковете, възможностите за реализиране на проекти по европейските програми, иновации и стандарти в строителството, ролята на неправителствения сектор и др., със силен акцент върху „зелените“ технологии и практики.

 

Успехът на форума „Бъдещето на София“ е гарантиран от ключовите партньорства както с организации от сектора, така и с редица уважавани издания.

 

Целта на форума е да покажем какви проекти и инициативи са планирани да се осъществят на територията на София – град, какви са плановете за инвестиции в областта на озеленяване, изграждане на паркове, градинки, облагородяване, какво е бъдещото устойчиво развитие и устойчиво строителство в столицата. Като отделна тема ще разгледаме и съвременните технологии, които биха помогнали за превръщането на София в по-екологичен и „зелен” град (осветление, напояване, озеленяване и др.).

 

Входът е безплатен, но е необходима предварителна регистрация тук.

Powered by Web Agency

Организатор

Организатор:
b2b magazine

Описание

Съжаляваме, все още няма налично описание.

CSR Видео

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Събития и Обучения

NOEVENTS