Събития

Събитие 

Заглавие:
Регионална работна среща за уебплатформа за неформално образование
Кога:
04.06.2015
Организатор:
Фондация "Екоцентрик"
Категория:
Събития за теб

Описание

Фондация „ЕкоОбщност“ и фондация „Екоцентрик”, гр. София организират регионална работна среща за обсъждане на критерии за качество и интернет платформа за неформално образование за устойчиво развитие. Тя ще се състои на 4 юни 2015 в хотел Експо от 10:00 до 14:00ч. в столицата и ще събере различни заинтересовани страни от областите Перник, Кюстендил, Благоевград, София-град и София-област. Събитието е последното от серията регионални срещи, провеждани през изминалите два месеца в различни краища на страната, с които се поставиха основите на национална мрежа за неформално образование за устойчиво развитие.

Предстоящата среща е част от проект „Платформа за популяризиране и качество на образованието за устойчиво развитие“, изпълняван в партньорство от седем неправителствени организации от цялата страна в рамките на Програмата за подкрепа на НПО.


На срещата ще бъдат представени работните варианти на интернет платформата и на концепцията за присъждане на „знак за качество“ на организации, предлагащи услуги в сферата на ОУР. Целта е да се установят потребностите и получи обратна връзка от участниците по отношение на функционалност и съдържание на платформата, както и да се обсъдят и дефинират критериите за качество, което ще спомогне за тяхното подобряване и постигане на удовлетворяващ всички ползватели резултат.

Събитието би било от интерес за:
• неправителствени организации, предлагащи различни форми на неформално обучение;
• читалища, библиотеки, музеи, младежки центрове, центрове за работа с деца и др.;
• учители, педагози, обучители, ръководители на екоклубове, служители от системата на МОН, журналисти;
• бизнес компании, предлагащи обучителни курсове, занимателни програми и анимации.

Повече информация, програма на събитието и регистрационна форма може да бъде намерена
тук.

Заявки за участие се приемат до 28 май 2015 г. на Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. или факс: (02) 951 54 46 чрез попълване на регистрационната форма. Тъй като местата са ограничени, получените навреме и одобрени заявки, ще бъдат изрично потвърдени от организаторите.

Powered by Web Agency

Организатор

Организатор:
Фондация "Екоцентрик"

Описание

Съжаляваме, все още няма налично описание.

CSR Видео

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Събития и Обучения

NOEVENTS