Събития

Събитие 

Заглавие:
Обучителен семинар за енергийни и ресурсно независими общности
Кога:
18.10.2014 - 19.10.2014
Организатор:
За Земята
Категория:
CSR Academy

Описание


Кога:              От 18 октомври (начало в 10 часа) до 19 октмоври ( финал в 15:00 часа)

Къде:              хотел Примавера 1, гр. Пазарджик

Семинарът е предназначен за общински експерти и активни граждани, които желаят да подобрят своята обща информация и практически познания за по-доброто оползотворяване и управление на енргийните и материални ресурси, които потребяват, както и за възможностите за самоосигуряване със същите.

Той ще включи презентации, казуси и практически упражнения по въпросите на енергийната и ресурсна ефективност, подходите и възможностите за общински и граждански инициативи и инвестиции в енергийни микро-проекти, концепция и пилотна практика за енергийни кооперативи.

Част от семинара ще се фокусира върху управлението на отпадъци на местно ниво по принципа на нулеви отпадъци.

Лекторите са експерти с дългогодишен опит, национална и международна практика от екипа на ЕС За Земята, фонадция Зеленика и Обществен Ценър за Околна Среда и Устойчиво Развитие (ОЦОСУР).

Семинарът започва на 18 октомври (събота) в 10:00 часа и завършва на 19 октомври в 15:00 часа. Обучението е безплатно, като за участниците са осигурени нощувки (ако е необходимо), обяд и вечеря. Те сами покриват транспортните разходи до мястото за провеждане на обучението.

Ще се радваме на вашето участие в семинара.

Заявете  желанието си да се включите, като попълните регистрациония формуляр и го изпратите не по-късно от 12 окромври 2014 г. на Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Програма за семинара

Powered by Web Agency

Организатор

Организатор:
За Земята

Описание

Съжаляваме, все още няма налично описание.

CSR Видео

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Събития и Обучения

NOEVENTS