Събития

Събитие 

Заглавие:
Дискусионна среща за социалното предприемачество в Пловдив
Кога:
11.03.2014
Организатор:
Фондация Национален Алианс за работа с доброволци
Категория:
Събития за теб

Описание

Фондация „Национален Алианс за работа с доброволци” /НАРД/ има удоволствието да Ви покани на дискусионна среща за представяне на модели на социални предприятия за деца и възрастни в неравностойно положение. Срещата ще се проведе на 11 март 2014г. /вторник/, от 09.30 часа, в  гр. Пловдив, конферентна зала на Хотел Алианц, ет.4


По време на дискусионната среща ще бъдат споделени добри практики и иновативни подходи от Германия в развиването и предоставянето на услуги за социално и професионално включване на деца и възрастни в неравностойно положение, ще се обсъдят възможности за пренасяне на опит в областта на социалното предприемачество с фокус работа с хора с ментални и физически увреждания.


Срещата се осъществява по проект ”Социалното предприемачество – портал за иновации”, финансиран по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” и съфинансиран от Европейския социален фонд, реализиран от Фондация „Национален Алианс за работа с добровлоци” в партньорство с „Дружество за подпомагане на българските домове”, Берлин.


Социалното предприемачество е ключов елемент от европейския социален модел. Подкрепата и насърчаването му могат да допринесат за нарастване на потенциала и растежа на социалните предприятия, както и за развитие на капацитет за създаване на социална стойност.


Очаква се да присъстват зам.-кметът по социалната политика Георги Титюков, представители на д-я „Социално подпомагане” – Пловдив и общинските структури, предоставящи социални услуги, неправителствени организации от Пловдив и региона.

Powered by Web Agency

Организатор

Организатор:
Фондация Национален Алианс за работа с доброволци

Описание

Съжаляваме, все още няма налично описание.

CSR Видео

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Събития и Обучения

NOEVENTS