Събития

Събитие 

Заглавие:
Откриване на Академия Юнити
Кога:
20.02.2014
Организатор:
Академия Юнити
Категория:
Събития за теб

Описание

 

Заповядайте на откриването на новия център на Академия Юнити, което ще се състои на 20 февруари от 11ч. в гр. София, кв. Манастирски ливади – запад, ул. Пирин 73.

 

Академия Юнити е център за неформално обучение по езици, изящно, приложно, театрално и музикално изкуство за деца и възрастни, както и център за холистична грижа за здравето. Предлага иновативни методи на обучение, целящи да спомогнат за съзнателното разкриване на неограничените творчески способности в човека и да развият и утвърдят новото изкуство, характеризиращо се с групово взаимодействие и синтез във всички области на творчеството.

По време на събитието ще бъде представен проектът „Талантът обича всяко дете“, който академията реализира съвместно с фондация „За Нашите Деца“. Инициативата цели да даде шанс на деца в неравностойно положение да получат възможността да развиват своите умения, да открият и разгърнат потенциала си.

 

На събитието ще присъстват гости и партньори на Академията:

 

  • представител на Столична община
  • г-жа Иванка Шалапатова, Ръководител, Фондация "За нашите деца"
  • г-жа Красимира Величкова, Директор на Български дарителски форум
  • г-жа Ваня Ирибаджакова, Началник отдел комуникации на Райфайзенбанк

 

Powered by Web Agency

Организатор

Организатор:
Академия Юнити

Описание

Съжаляваме, все още няма налично описание.

CSR Видео

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Събития и Обучения

NOEVENTS