Събития

Събитие 

Честита Баба Марта, Свят
Заглавие:
Честита Баба Марта, Свят
Кога:
27.02.2014 - 01.03.2014
Категория:
Събития за теб

Описание


На 27, 28 февруари и 1 март, в Централното фоайе на Национален Дворец на Културата, ще се проведе събитието „Честита Баба Марта, Свят“ част от Балканския Рекорд  „Най-много хора правещи Български мартеници за 5 минути в цял Свят“.

Организатор на събитието е Фондация “НАЦИОНАЛЕН ТРЪСТ ЗА СЪХРАНЕНИЕ НА КУЛТУРНО ИСТОРИЧЕСКОТО НАСЛЕДСТВО БЪЛГАРИЯ”.

Всеки желаещ може да участва, като рекордьор на 1 март 2014 г. от 11.00 ч. Българско време в София или мястото, където се намира по света, за да правим заедно Български мартеници по стара българска традиция.

Училища, организации, семейства и общности могат да организират събитие на мястото, където се намират и да се включат в Балканския Рекорд.

За да участвате, изпратете имейл на Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. с мястото където ще организирате включването в рекорда, телефон на организатора, скайп, сайт на организацията и брой очаквани участници.

Организаторите ще ви изпратят обратен  имейл с официалния плакат и сертификат за регистрирано участие. Разпечатайте и попълнете. Плаката е в размер А3 а Сертификата А4. На 1 март в 11.00 ч. е официалното начало на Балканския рекорд. Ще осъществим връзка по скайп за директно предаване на Балканския Рекорд на изпратилите скайп акаунт.

Уважаеми учители, ще се радваме да популяризирате сред учениците конкурса и проявата, и да станете част от Рекорда с Вашето училище.

Можете да организирате групово участие от Вашето училище в събитието. Донесете отличителни знаци на училището – Плакат с герба, знаме, флагчета и други, които да отличат вашата група.

На мястото на събитието, ще има организирани работилници и ателиета за изработка на традиционни мартеници, за детски рисунки и за изработка и оцветяване на поздравителни картички. Всеки участник в

Рекорда, ще получи сертификат от организаторите на събитието Балкански Рекорд „Честита Баба Марта, Свят“. Празничната програма и много изненади са част от проявата.

Ако Вашето училище има танцови и певчески групи, творчески работилници, добре сте дошли с ваша програма и проява.

Събитието е с благотворителен характер, в подкрепа на изграждането на „Възстановителен център за деца с онкохематологични заболявания„ на Сдружение „ДЕЦА С ОНКОХЕМАТОЛОГИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ“.

Носител на Балканския рекорд за „Най-много хора правещи заедно Български мартеници за 5 минути в цял свят“ ще е Сдружение „ДЕЦА С ОНКОХЕМАТОЛОГИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ“.

Фейсбук страница: https://www.facebook.com/Rekord1MartMartenica
Събитие: https://www.facebook.com/events/240371056132849/

Уебсайт: http://www.babamartaworld.com/

Powered by Web Agency

CSR Видео

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Събития и Обучения

NOEVENTS