Събития

Събитие 

Заглавие:
Работилница за сувенири за Драгоманското блато
Кога:
25.01.2014
Организатор:
Сдружение за дива природа БАЛКАНИ
Категория:
Събития за теб

Описание

По случай 2 февруари 2014 – Световният ден на влажните зони, Сдружение за дива природа БАЛКАНИ ви кани на творческа работилница тази събота (25.01.2014 г.) от 15:00 ч. до 18:00 ч. в офиса си на ул. Цанко Ценрковски 67 В.

 

Целта на занятието е да се подпомогне Центъра за опазване на влажните зони “Драгоманското блато”, като се изработят сувенири, които да се предлагат в Центъра.  Участниците ще се развихрят в рисуването на щъркели, чапли, тръстики, папури, жаби и други обитатели на Драгоманското и Алдомировското блато.


От СДП БАЛКАНИ - тениски, торбички, четки и бои за текстил. От вас - добро настроение и вдъхновение, както и идеи за изработка на други сувенири в бъдеще.


Предвидена е и възможност да си нарисувате ваша тениска/торбичка или друг текстилен материал по лично вдъхновение. В такъв случай организаторите разчитат на вашия принос от около 2 лв. за материалите, които осигуряват.


Повече информация на http://balkani.org/wetlands-workshop-t-shirts/.


Powered by Web Agency

Организатор

Организатор:
Сдружение за дива природа БАЛКАНИ

Описание

Съжаляваме, все още няма налично описание.

CSR Видео

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Събития и Обучения

NOEVENTS