Събития

Събитие 

Заглавие:
„КОД: ЗАРЕЖДАНЕ”
Кога:
09.12.2013
Организатор:
UN Global Compact
Категория:
Събития за теб

Описание

Българската мрежа на Глобалния договор на ООН кани своите членове, партньори и съмишленици на 3-тия рожден ден на организацията и на финалното представяне на резултатите от пилотния проект „Гордея се с труда на моите родители”.

 

В него се включиха компаниите, членове на Глобалния договор на ООН: Овергаз Инк. АД, КонтурГлобал Марица Изток 3 АД, ТехноЛогика ЕАД, Асарел Медет АД, Делойт България ЕООД, както и Аурубис България АД, Медийна група „България он ер” АД, Пиреос банк България АД, Мтел АД, СИБАНК АД, Огняново-К АД и Адвокатска кантора „Доковска, Атанасов и съдружници”.


Водени от желанието да покажат на децата, че образованието върви ръка за ръка с труда, а професията е резултатът от успешната им съвместимост, компаниите се включиха в проекта на Българската мрежа „Гордея се с труда на моите родители”. В Деня на народните будители те отвориха вратите на работното си ежедневие за децата на служителите си… и им разказаха защо е важно да работиш по призвание, не само от необходимост и какви са професиите на техните родители.

 

На финалното събитие „КОД: ЗАРЕЖДАНЕ” заедно с децата-участници ще бъдат споделени резултатите от този вдъхновяващ колективен проект.

 

9 декември (понеделник), 14.00 часа, хотел Хилтън, София.

 
Powered by Web Agency

Организатор

Организатор:
UN Global Compact

Описание

Съжаляваме, все още няма налично описание.

CSR Видео

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Събития и Обучения

NOEVENTS