Събития

Събитие 

Заглавие:
Младежка предприемаческа борса 2013
Кога:
04.12.2013 - 05.12.2013
Организатор:
Фондация Каузи
Категория:
Събития за теб

Описание

 

На 4 декември 2013 г. от 11.00 ч. в Парк-хотел „Москва” Фондация „Каузи” организира Младежка предприемаческа борса 2013.

 

Събитието се организира за четвърти път и тази година е под патронажа на посланика на Република Сърбия в България н.пр. Владимир Чургус и с участието на 20 млади предприемачи от района на Зайчар.

 

В борсата ще се включат представители на министерство на икономиката и енергетиката, Агенцията за хора с увреждания, Национален център "Европейски младежки програми и инициативи", потенциални инвеститори, банки, застрахователи, младежки НПО.

Основни акценти в програмата на 4 декември са възможностите за развитие на българо-сръбските бизнес отношения и финансирането на начинаещи предприемачи и младежки инициативи през следващия програмен период. Ще бъдат представени фондове за рискови инвестиции и кредитиране на малък и среден бизнес. Младежите, преминали серии от консултации за създаване на бизнес план, ще представят идеите си пред жури от успели предприемачи. За най-добрите идеи е осигурен награден фонд.


Вторият ден (5 декември 2013) е отделен за обучение и учебна визита като ще бъдат представени особеностите за стартиране на бизнес в Сърбия, връзката между комуникациите и предприемачеството и възможностите, които дава социалното предприемачество.


Powered by Web Agency

Организатор

Организатор:
Фондация Каузи

Описание

Съжаляваме, все още няма налично описание.

CSR Видео

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Събития и Обучения

NOEVENTS