CSR Academy

Събитие 

Заглавие:
Семинар "Умения за водене на преговори - баланс между гъвкавост и стабилност"
Кога:
20.05.2014 - 21.05.2014
Организатор:
Ликора София
Категория:
CSR Academy

Описание


Ако животът е такъв, какъвто го правим, то способността да преговаряме ни осигурява безспорни предимства. Раждат ли се хората с това умение или го придобиват? - Ние ще се придържаме към разбирането, че преговарянето и убеждаването са наука, а не изкуство. И ако приемем, че в изкуството талантът и природните способности са водещи, то при преговорите нещата не стоят така. Дори и хора, които се мислят за съвсем неспособни в тази област, могат да се научат да бъдат силно убедителни посредством разбиране на психологическите механизми на убеждаването и използването на стратегии за водене на преговори, чиято ефективност е научно доказана.

 

Кога: 20 и 21 май 2014 г. - 10 - 16 часа
Водещи: Гергана Маркова и Вержиния Димова


След това обучение ще можете:
• Да познавате същността на преговорния процес;
• Да умеете да печелите съмишленици;
• Да отстоявате конструктивно своите позиции и интереси;
• Да прилагате различни техники и стратегии, водещи до мотивирано съгласие.

Цена: 497 лв. без ДДС. До 30.04.2014: 397 лева без ДДС (отстъпка 20%). Включва:
• участие в двата дни на семинара;
• помагала;
• кафе паузи.
• Бонус: допълнителна 90 минутна сесия на живо на 02.06.2014 г.

Повече за семинара можете да научите на този линк: Умения за водене на преговори - баланс между гъвкавост и стабилност

Powered by Web Agency

Организатор

Организатор:
Ликора   -   Website
Град:
София
Държава:
Държава: bg

Описание

Ликора Ликора работи за общество, в което всяка личност и организация се развиват непрекъснато и целенасочено и с всеки ден се доближават към реализирането на своя пълен потенциал.

Дори и най-малката стъпка напред може да бъде голяма победа за хората, вложили усилия в нейното постигане. Развитието - личностно и корпоративно - е процес на постоянна положителна промяна, която насочва емоционалната сила, мисловния капацитет и съзидателната енергия в една посока, към обща цел. Ние се стремим да бъдем разбиращ, компетентен и надежден партньор за хората и фирмите и да подпомагаме и насочваме техните малки стъпки така, че да разкриват хоризонти за големи победи.

В Ликора мечтаем за общество, в което хората и организациите няма да бъдат поставени в опозиция, а ще бъдат в хармония и във взаимна услуга. Нещо повече - всички хора и организации, преследвайки и постигайки целите си, ще допринасят за цялостното подобряване на средата и качеството на живот на всички други хора и организации, с които животът ги среща. Затова сме открили професия в това да мотивираме и да катализираме развитие и промяна, които може и да не са видими на повърхността, но които оставят осезаем отпечатък върху мисленето, емоциите и духа на хората.

Powered by Web Agency

CSR Видео

Academy партньори

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..