CSR Academy

Събитие 

Заглавие:
Семинар "Умения за водене на преговори - баланс между гъвкавост и стабилност"
Кога:
20.05.2014 - 21.05.2014
Организатор:
Ликора София
Категория:
CSR Academy

Описание


Ако животът е такъв, какъвто го правим, то способността да преговаряме ни осигурява безспорни предимства. Раждат ли се хората с това умение или го придобиват? - Ние ще се придържаме към разбирането, че преговарянето и убеждаването са наука, а не изкуство. И ако приемем, че в изкуството талантът и природните способности са водещи, то при преговорите нещата не стоят така. Дори и хора, които се мислят за съвсем неспособни в тази област, могат да се научат да бъдат силно убедителни посредством разбиране на психологическите механизми на убеждаването и използването на стратегии за водене на преговори, чиято ефективност е научно доказана.

 

Кога: 20 и 21 май 2014 г. - 10 - 16 часа
Водещи: Гергана Маркова и Вержиния Димова


След това обучение ще можете:
• Да познавате същността на преговорния процес;
• Да умеете да печелите съмишленици;
• Да отстоявате конструктивно своите позиции и интереси;
• Да прилагате различни техники и стратегии, водещи до мотивирано съгласие.

Цена: 497 лв. без ДДС. До 30.04.2014: 397 лева без ДДС (отстъпка 20%). Включва:
• участие в двата дни на семинара;
• помагала;
• кафе паузи.
• Бонус: допълнителна 90 минутна сесия на живо на 02.06.2014 г.

Повече за семинара можете да научите на този линк: Умения за водене на преговори - баланс между гъвкавост и стабилност

Powered by Web Agency

Организатор

Организатор:
Ликора   -   Website
Град:
София
Държава:
Държава: bg

Описание

Ликора Ликора работи за общество, в което всяка личност и организация се развиват непрекъснато и целенасочено и с всеки ден се доближават към реализирането на своя пълен потенциал.

Дори и най-малката стъпка напред може да бъде голяма победа за хората, вложили усилия в нейното постигане. Развитието - личностно и корпоративно - е процес на постоянна положителна промяна, която насочва емоционалната сила, мисловния капацитет и съзидателната енергия в една посока, към обща цел. Ние се стремим да бъдем разбиращ, компетентен и надежден партньор за хората и фирмите и да подпомагаме и насочваме техните малки стъпки така, че да разкриват хоризонти за големи победи.

В Ликора мечтаем за общество, в което хората и организациите няма да бъдат поставени в опозиция, а ще бъдат в хармония и във взаимна услуга. Нещо повече - всички хора и организации, преследвайки и постигайки целите си, ще допринасят за цялостното подобряване на средата и качеството на живот на всички други хора и организации, с които животът ги среща. Затова сме открили професия в това да мотивираме и да катализираме развитие и промяна, които може и да не са видими на повърхността, но които оставят осезаем отпечатък върху мисленето, емоциите и духа на хората.

Powered by Web Agency

CSR Видео

Academy партньори

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..