CSR Academy

Събитие 

Заглавие:
Семинар "Умения за влияние"
Кога:
11.04.2014 - 12.04.2014
Организатор:
Ликора София
Категория:
CSR Academy

Описание

В България се предлагат много обучения по продажби и голяма част от търговците са преминали през тях. И въпреки това, повечето търговци бързо се предават, когато клиентът им възрази, не могат да открият нуждите му и да създадат желание у него. Голямата част от търговците са изключително слаби и когато трябва да „затворят” сделката.

 

Кога: 11 и 12 април 2014 г. 9:30 – 18:00 часа


Водещи: Александър Николов и Гергана Маркова


Екипът на Ликора е изучавал опита на топ-изпълнителите по света, техните продажбени умения и уменията им да влияят ефективно. Техните програми за обучения по продажби са по-различни от това, което има на пазара. В семинара ще научите:


• да управлявате състоянието си така, че винаги да сте уверен когато говорите за продукта или услугата си;
• да създавате лесно рапорт с клиента;
• да откривате нуждите му и да създавате убеденост у него към вашия продукт или услуга;
• преодоляването на възражения да бъде забавно предизвикателство пред вас, а не нещо, което ви срива;
• да затваряте сделките си като шампиони...

Цена: 597 лв. без ДДС. До 15.03.2014: 477 лева без ДДС (отстъпка 20%). Включва:
• участие в двата дни на семинара;
• помагала;
• кафе паузи;
• Бонуси: допълнителна 90 минутна затвърждаваща среща под формата на уебинар 2 седмици след семинара за проследяване на резултатите от усвояването на новите навици.

Повече за семинара можете да научите на този линк: Умения за влияние

Powered by Web Agency

Организатор

Организатор:
Ликора   -   Website
Град:
София
Държава:
Държава: bg

Описание

Ликора Ликора работи за общество, в което всяка личност и организация се развиват непрекъснато и целенасочено и с всеки ден се доближават към реализирането на своя пълен потенциал.

Дори и най-малката стъпка напред може да бъде голяма победа за хората, вложили усилия в нейното постигане. Развитието - личностно и корпоративно - е процес на постоянна положителна промяна, която насочва емоционалната сила, мисловния капацитет и съзидателната енергия в една посока, към обща цел. Ние се стремим да бъдем разбиращ, компетентен и надежден партньор за хората и фирмите и да подпомагаме и насочваме техните малки стъпки така, че да разкриват хоризонти за големи победи.

В Ликора мечтаем за общество, в което хората и организациите няма да бъдат поставени в опозиция, а ще бъдат в хармония и във взаимна услуга. Нещо повече - всички хора и организации, преследвайки и постигайки целите си, ще допринасят за цялостното подобряване на средата и качеството на живот на всички други хора и организации, с които животът ги среща. Затова сме открили професия в това да мотивираме и да катализираме развитие и промяна, които може и да не са видими на повърхността, но които оставят осезаем отпечатък върху мисленето, емоциите и духа на хората.

Powered by Web Agency

CSR Видео

Academy партньори

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..