CSR Academy

Събитие 

Заглавие:
Ефективни междукултурни и междуетнически комуникации
Кога:
26.02.2014 - 27.02.2014
Организатор:
Сдружение Реплика
Категория:
CSR Academy

Описание

 

На 26 и 27 февруари от 10.00 до 15:30 часа в "Зала 73", ул. "Княз Борис I" № 73, ще се състои обучение върху мулти-културните отношения със заглавие: Ефективни междукултурни и междуетнически комуникации.

 

Във връзка с изпълнението на проекта "Театър Спешна Помощ" на сдружение "Реплика", финансиран от EEA grants, предвижда се създаване на условия за разглеждане на проблемите на интеграцията на ромите в обществото чрез обучение върху мулти-културните отношения, семинар по правата на човека, изграждане на експериментална театрална постановка, организиране на фотоизложба, провеждане на майсторски клас за овладяване на техниките на документалния социален театър, както и създаване и организиране на онлайн дискусионен форум.
Сдружение "Реплика" имат удоволствието да ви поканят за участие в дейност 1. Обучение Ефективни междукултурни и междуетнически комуникации. Лектор на обучението ще бъде Drs. Павлина Хубанова M.A.


Моля потвърдете чрез имейл на Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. предложените от вас за участие един или двама представители до 25 февруари (вторник 12:00 часа), като имате предвид, че с предимство ще се ползват организациите, които първи заявят участие, тъй като местата в залата са ограничени. Разноските, свързани с обучението, като наем на зала и лектор са за сметка на нашата организация сдружение "Реплика".

 

Цели на проекта "Театър Спешна Помощ" на сдружение "Реплика":


- създаване на условия за уязвимите групи, включително роми, да поставят публично свои проблеми и да предприемат подходящи действия за тяхното разрешаване;
- подкрепа и/или разпространение на механизми за самопомощ и солидарност;
- повишаване на взаимодействието между уязвими групи и маргинализирани общности с активни граждански организации.

Powered by Web Agency

Организатор

Организатор:
Сдружение Реплика

Описание

Съжаляваме, все още няма налично описание.

CSR Видео

Academy партньори

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..