CSR Academy

Събитие 

Заглавие:
Ефективни междукултурни и междуетнически комуникации
Кога:
26.02.2014 - 27.02.2014
Организатор:
Сдружение Реплика
Категория:
CSR Academy

Описание

 

На 26 и 27 февруари от 10.00 до 15:30 часа в "Зала 73", ул. "Княз Борис I" № 73, ще се състои обучение върху мулти-културните отношения със заглавие: Ефективни междукултурни и междуетнически комуникации.

 

Във връзка с изпълнението на проекта "Театър Спешна Помощ" на сдружение "Реплика", финансиран от EEA grants, предвижда се създаване на условия за разглеждане на проблемите на интеграцията на ромите в обществото чрез обучение върху мулти-културните отношения, семинар по правата на човека, изграждане на експериментална театрална постановка, организиране на фотоизложба, провеждане на майсторски клас за овладяване на техниките на документалния социален театър, както и създаване и организиране на онлайн дискусионен форум.
Сдружение "Реплика" имат удоволствието да ви поканят за участие в дейност 1. Обучение Ефективни междукултурни и междуетнически комуникации. Лектор на обучението ще бъде Drs. Павлина Хубанова M.A.


Моля потвърдете чрез имейл на Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. предложените от вас за участие един или двама представители до 25 февруари (вторник 12:00 часа), като имате предвид, че с предимство ще се ползват организациите, които първи заявят участие, тъй като местата в залата са ограничени. Разноските, свързани с обучението, като наем на зала и лектор са за сметка на нашата организация сдружение "Реплика".

 

Цели на проекта "Театър Спешна Помощ" на сдружение "Реплика":


- създаване на условия за уязвимите групи, включително роми, да поставят публично свои проблеми и да предприемат подходящи действия за тяхното разрешаване;
- подкрепа и/или разпространение на механизми за самопомощ и солидарност;
- повишаване на взаимодействието между уязвими групи и маргинализирани общности с активни граждански организации.

Powered by Web Agency

Организатор

Организатор:
Сдружение Реплика

Описание

Съжаляваме, все още няма налично описание.

CSR Видео

Academy партньори

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..