CSR Academy

Събитие 

Заглавие:
Обучение за експерт по ISO 26000 КСО - Указания за социална отговорност
Кога:
26.02.2013 - 28.02.2013
Категория:
CSR Academy

Описание

 

3-ДНЕВНО ОБУЧЕНИЕ

ЕКСПЕРТ ISO 26000/ КСО – Указания за социална отговорност

 

Кога: 26, 27, 28 февруари 2013 г.

Къде: Конферентен център “Венус”, бул. Дондуков 9 (вход от ул. Бачо Киро)

 

АНОТАЦИЯ

3-дневното интензивно обучение подпомага участниците в развитието на необходимата експертиза за прилагането и управлението на КСО програма,  базирана на ISO 26 000 – Ръководство за социална отговорност.  Участниците ще бъдат запознати с принципите на социалната отговорност,  основните теми и въпроси според стандарта,  връзката им с устойчивото развитие. 

КЪМ КОГО Е НАСОЧЕНО ОБУЧЕНИЕТО?

 

  • Мениджъри и служители, отговарящи за изготвянето и прилагането на стратегията за социална отговорност на организацията;
  • Консултанти в областта на социалната отговорност;

 


ЛЕКТОРИ

Димитър Матев

Доктор по философия от Санкт Петербургски Електротехнически университет с множество допълнителни квалификации в областта на КСО.  Водещ мониторингов екип за the Fair Labour Association за България, Словакия и Албания; координатор на екипа за разработване на обучаваща програма по корпоративна социална отговорност (183  часа)  по проекта „Предаване на знания,  умения и иновации за обучение по корпоративна социална отговорност”;  обучител при въвеждане на концепцията за корпоративна социална отговорност в бизнес стратегията на предприятия; ръководител на проект „Насърчаване на диалога между ръководството и работниците”, финансиран от GTZ; ръководител на проект „Към изграждането на българската шивашка промишленост като лидер в корпоративната социална отговорност”,  отговорен за модерирането на Националната кръгла маса за въвеждане на социалните стандарти в България,  член на тристранния УС на проекта „Социален инвестиционен фонд”, финансиран от Световната банка. Лектор в повече от 30 различни курса по управление и изпълнение на програми и проекти, лектор в Нов български университет по управление на проекти и социален одит.  В момента е заместник-председател на Балкански институт по труда и социалната политика.  

Марина Стефанова

Докорант по корпоративна социална отговорост и магистър по право от СУ  "Св. Климент Охридски",  специализирала в университета  "Кеймбридж" (Великобритания), сертифициран консултант по корпоративна социална отговорност към Организацията за индустриално развитие на ООН,  член на българския огледален комитет по ISO 26000  и ISO 20121 към БИС, член на експертната група към МТСП за разработване и изпълнение на "Национална стратегия по КСО в България", експерт, лектор и одитор в международни проекти в областта на КСО.  Считано от 01.03.2011 г.,  тя поема поста изпълнителен дриектор на Българската мрежа на Глобалния договор на ООН.  Тя отговаря за цялостното управление на организацията;  стратегичско и оперативно планиране,  изпълнение и мониторинг на проектите на мрежата,  връзки с членовете на ГД в България,  партньорски организации и представителсвото на организацията пред GC Office  и CSR Europe.  Гост лектор е в СУ, УНСС и ВУЗФ по темите за международните политики и инициативи в областта на КСО.

Сребрина Ефремова

Магистър по  „Европейска публична администрация”  от СУ  „Св.  Климент Охридски”, с бакалавърска степен по „Журналистика”. Работила в печатни и електронни медии. Експерт „Връзки с обществеността” на Асоциация на индустриалния капитал в България. В момента е управляващ директор на КСО Одит България.  Тя е сертифициран консултант по ISO 26 000/КСО от CSR Company International.  

ПРИКЛЮЧВАНЕ НА ОБУЧЕНИЕТО

Обучението приключва с полагане на тест за получаване на сертификат.

 

ЦЕНА

Записване и заплащане до 31 януари 2013 г.

За един участник от организация - 380 лв. без ДДС

При двама и повече участници от организация - 350 лв. без ДДС за всеки

Записване и плащане след 31 януари 2013 г.

За един участник от организация - 400 лв. без ДДС.

При двама и повече участници от организация - 365 лв. без ДДС за всеки

В цената са включени обучителни материали, по 2 кафе паузи и обяд на ден.

 

За повече информация за записване и плащане на курса, попитайте тук.

Powered by Web Agency

CSR Видео

Academy партньори

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..