CSR Academy

Събитие 

Заглавие:
Курс "Управление на конфликти"
Кога:
20.06.2013 - 21.06.2013
Организатор:
Ликора София
Категория:
CSR Academy

Описание

 

РЕЗЮМЕ

Знаете ли как би изглеждало ежедневието ни без конфликти? ... Не? ... Това е защото съществуване без конфликти не съществува. Успешните лидери използват трудните ситуации за да проверят себе си, да прескочат в нетрадиционното, да сплотят екипа си и да повишат неговата креативност. Добре управляваните конфликти могат да бъдат изключително ползотворни за организацията и хората, които работят в нея. Ако не се управляват ефективно, обаче, те могат да бъдат силно разрушителни. Затова умението за управление на конфликти е сред най-ценните мениджърски умения.

ЗА КОГО Е ПРЕДНАЗНАЧЕНО

Освен за всички нива мениджмънт, обучението ще е бъде полезно за всички, които искат да градят успешни професионални и лични взаимоотношения.

КАКВИ СА ПОЛЗИТЕ ОТ ТОВА ОБУЧЕНИЕ

След това обучение ще можете:

 

  • Да се справяте успешно с управлението на преговори и трудни ситуации;
  • Да умеете да печелите подкрепа и съмишленици;
  • Да отстоявате конструктивно своите позиции и интереси;
  • Да повишите уменията си да общувате ефективно и да управлявате собствените и на другите емоции;
  • Да подобрите взаимоотношенията си като цяло.

 

Вижте повече за съдържанието и провеждането на курса тук.

 

Такса за участие: 395 лв. без ДДС

За ранно записване и плащане до 21.05.2013 г.

цена - 316 лв. без ДДС (отстъпка 20%)


Специална новогодишна цена за записване и плащане

до 18 янаури 2013 г. - 195 лв. без ДДС (отстъпка 51%)


За да се възползвате, позвънете на телефон (02) 931 10 15 или пишете на Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

 

Powered by Web Agency

Организатор

Организатор:
Ликора   -   Website
Град:
София
Държава:
Държава: bg

Описание

Ликора Ликора работи за общество, в което всяка личност и организация се развиват непрекъснато и целенасочено и с всеки ден се доближават към реализирането на своя пълен потенциал.

Дори и най-малката стъпка напред може да бъде голяма победа за хората, вложили усилия в нейното постигане. Развитието - личностно и корпоративно - е процес на постоянна положителна промяна, която насочва емоционалната сила, мисловния капацитет и съзидателната енергия в една посока, към обща цел. Ние се стремим да бъдем разбиращ, компетентен и надежден партньор за хората и фирмите и да подпомагаме и насочваме техните малки стъпки така, че да разкриват хоризонти за големи победи.

В Ликора мечтаем за общество, в което хората и организациите няма да бъдат поставени в опозиция, а ще бъдат в хармония и във взаимна услуга. Нещо повече - всички хора и организации, преследвайки и постигайки целите си, ще допринасят за цялостното подобряване на средата и качеството на живот на всички други хора и организации, с които животът ги среща. Затова сме открили професия в това да мотивираме и да катализираме развитие и промяна, които може и да не са видими на повърхността, но които оставят осезаем отпечатък върху мисленето, емоциите и духа на хората.

Powered by Web Agency

CSR Видео

Academy партньори

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..