CSR Academy

Събитие 

Заглавие:
Курс "Управление на конфликти"
Кога:
20.06.2013 - 21.06.2013
Организатор:
Ликора София
Категория:
CSR Academy

Описание

 

РЕЗЮМЕ

Знаете ли как би изглеждало ежедневието ни без конфликти? ... Не? ... Това е защото съществуване без конфликти не съществува. Успешните лидери използват трудните ситуации за да проверят себе си, да прескочат в нетрадиционното, да сплотят екипа си и да повишат неговата креативност. Добре управляваните конфликти могат да бъдат изключително ползотворни за организацията и хората, които работят в нея. Ако не се управляват ефективно, обаче, те могат да бъдат силно разрушителни. Затова умението за управление на конфликти е сред най-ценните мениджърски умения.

ЗА КОГО Е ПРЕДНАЗНАЧЕНО

Освен за всички нива мениджмънт, обучението ще е бъде полезно за всички, които искат да градят успешни професионални и лични взаимоотношения.

КАКВИ СА ПОЛЗИТЕ ОТ ТОВА ОБУЧЕНИЕ

След това обучение ще можете:

 

  • Да се справяте успешно с управлението на преговори и трудни ситуации;
  • Да умеете да печелите подкрепа и съмишленици;
  • Да отстоявате конструктивно своите позиции и интереси;
  • Да повишите уменията си да общувате ефективно и да управлявате собствените и на другите емоции;
  • Да подобрите взаимоотношенията си като цяло.

 

Вижте повече за съдържанието и провеждането на курса тук.

 

Такса за участие: 395 лв. без ДДС

За ранно записване и плащане до 21.05.2013 г.

цена - 316 лв. без ДДС (отстъпка 20%)


Специална новогодишна цена за записване и плащане

до 18 янаури 2013 г. - 195 лв. без ДДС (отстъпка 51%)


За да се възползвате, позвънете на телефон (02) 931 10 15 или пишете на Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

 

Powered by Web Agency

Организатор

Организатор:
Ликора   -   Website
Град:
София
Държава:
Държава: bg

Описание

Ликора Ликора работи за общество, в което всяка личност и организация се развиват непрекъснато и целенасочено и с всеки ден се доближават към реализирането на своя пълен потенциал.

Дори и най-малката стъпка напред може да бъде голяма победа за хората, вложили усилия в нейното постигане. Развитието - личностно и корпоративно - е процес на постоянна положителна промяна, която насочва емоционалната сила, мисловния капацитет и съзидателната енергия в една посока, към обща цел. Ние се стремим да бъдем разбиращ, компетентен и надежден партньор за хората и фирмите и да подпомагаме и насочваме техните малки стъпки така, че да разкриват хоризонти за големи победи.

В Ликора мечтаем за общество, в което хората и организациите няма да бъдат поставени в опозиция, а ще бъдат в хармония и във взаимна услуга. Нещо повече - всички хора и организации, преследвайки и постигайки целите си, ще допринасят за цялостното подобряване на средата и качеството на живот на всички други хора и организации, с които животът ги среща. Затова сме открили професия в това да мотивираме и да катализираме развитие и промяна, които може и да не са видими на повърхността, но които оставят осезаем отпечатък върху мисленето, емоциите и духа на хората.

Powered by Web Agency

CSR Видео

Academy партньори

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..