Ежегоден конкурс за наградата "Еврика" за млад мениджър 2015 ПДФ Печат Е-мейл
CSR за теб - Конкурси за теб
Вторник, 27 Октомври 2015 20:52, Фондация "Еврика"


Фондация "Еврика" съвместно с Асоциация на индустриалния капитал в България организират ежегоден конкурс за наградата "Еврика" за млад мениджър 2015

Наградата ще получи този млад мениджър на възраст до 35 години, който е успял да постигне значими успехи през годината и е показал видими способности за самоусъвършенстване и развитие.

Кандидатите могат да бъдат предложени от своите фирми, от редакции, обществени организации или сами да заявят участието си. Заявките-предложения трябва да съдържат информация за:

 

 1. -имената и рождената дата;
 2. -адрес за кореспонденция, телефон и e-mail;
 3. -основна професия, къде и какво е завършил, допълнителна квалификация, какви езици владее и в каква степен;
 4. -кратко описание на професионалната кариера;
 5. -принос за просперитета на фирмата и постиженията през последната година, в т.ч.:
 • бизнес резултати;
 • личен принос за развитие на бизнеса;
 • професионални качества на кандидата;
 • иновативност, качество и бизнес съвършенство;
 • социална отговорност на бизнеса;
 • изграждане на партньорства.

 

Журито, съставено от компетентни специалисти, ще направи предварителна селекция по предоставените резултати и доказателства и обективно и непреднамерено ще определи участниците в заключителния етап. Победителят ще бъде определен след провеждане на среща с журито, за да могат да се изявят знанията и способностите.

Носителят на наградата „ЕВРИКА” ще получи слава и престиж, паметна пластика и почетен диплом.

Не пропускайте да изпратите заявките до 15 декември във Фондация „ЕВРИКА” на адрес: София 1000, бул. „Патриарх Евтимий” 1.

За справки: 02/981-51-81, 02/981-54-83 и 02/981-37-99, Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

 


КОНКУРС „МЛАД МЕНИДЖЪР НА ГОДИНАТА” -
Критерии за оценка на качествата и постиженията на участниците

 

1. Бизнес резултати - Основни характеристики на бизнеса. Номенклатура. Обем на продукцията – в стойностно и натурално изражение. Пазари. Конкурентноспособност. Растеж на бизнеса. Стратегии за развитие.

2. Личен принос за развитие на бизнеса - Кое оценява кандидатът като свой най-съществен принос за развитие на бизнеса. Мнения и оценки на партньори.

3. Професионални качества на кандидата - В конкретна предметна област на  бизнеса. Управленски умения, вкл. Междуличностни умения.

4. Иновативност, качество и бизнес съвършенство -  Внедрени иновации. Организационни механизми за иновиране. Организацията има ли сертифицирана система за управление на качеството? Кои са най-важните организационни механизми за управление на качеството и постигане на бизнес съвършенство?

5. Социална отговорност на бизнеса -  Организацията осъществява ли социално отговорно поведение? В какво се изразява то?

6. Изграждане на партньорства - Какви партньорски взаимоотношения изгражда организацията? Какъв е техният смисъл за организацията и партньорите?

Powered by Web Agency

 

CSR Видео

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Събития и Обучения

NOEVENTS