Участие в школата по програмиране за деца в София ПДФ Печат Е-мейл
CSR за теб - Конкурси за теб
Петък, 24 Юли 2015 16:11, CSR News

 

Новият сезон на “Детската академия на Телерик“ в София стартира през октомври 2015 г. Участието в обученията, насочени към ученици без предишен опит в програмирането, изисква предварителна регистрация и явяване на приемен изпит.

 

 

За повече информация попълнете кратка онлайн форма.

 

 

За кого е?

 

Инициативата е подходяща за ученици от четвърти до шести клас, които владеят български език и имат желание да творят и разсъждават.

От децата не се изисква предишна подготовка, но със сигурност ще са им от полза интерес към математиката и компютрите, както и начални знания по английски език.

Всички гимназиални ученици могат да се обучават безплатно в "Училищната академия на Телерик" или "Алго aкадемията на Телерик". Двете инициативи се провеждат всеки месец в рамките на 2 или 3 последователни дни в учебните зали на "Академията на Телерик" в гр. София.

 

Входен изпит

 

Приемът в "Детската академия на Телерик" включва кандидатстване чрез явяване на тест. Тестът ще се състои от 25 логически въпроса за време от 40 минути. Не е необходима предварителна подготовка. Успешно представилите се ученици получават покана за присъствено обучение в "Детската академия на Телерик", а останалите могат да следят онлайн уроците на нашия уебсайт и да кандидатстват отново при следващ прием.

 

Изисквания по време на обучението

 

Собствен лаптоп*

Мобилна flash памет

Инсталирана програмата CodeBlocks

*Ученикът може да ползва собствен преносим компютър или лаптоп на свой близък или роднина. Когато детето няма лаптоп, то ползва един от 50-те компютъра в залата заедно с други ученици. В този случай е важно ученикът да носи флашка, за да може да взима със себе си разработените в час програми.

 

Изброените изисквания трябва да са налични още по време на първия учебен ден, за да може детето да участва в школата по програмиране.

Powered by Web Agency

 

CSR Видео

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Събития и Обучения

NOEVENTS