Включи се в конкурса за социални предприемачи "ПРОМЯНАТА" ПДФ Печат Е-мейл
CSR за теб - Конкурси за теб
Неделя, 27 Юли 2014 12:16, CSR News

Конкурсът е отворен за всички физически лица и неправителствени организации, които притежават иновативни идеи, ентусиазъм, предприемачески дух и силна мотивация за успех.


Благотворителна фондация Reach for Change организира отворен конкурс за социални предприемачи, предлагащи иновативни социални идеи с цел подобряване живота на децата и юношите в България. Конкурсът е част от проекта „ПРОМЯНАТА“ и се осъществява в партньорство с компанията Нова Броудкастинг Груп. Кандидатстването става онлайн в периода 31 май – 26 август 2014 г.

 

Излъченият победител ще получи място и в „Инкубатора“ на фондация Reach for Change. Той включва финансова подкрепа (в размер на 30 000 лв.), професионални съвети и насоки, както и нужното медийно отразяване, за да може да развие плановете си и да постигне възможно най-голямо положително въздействие върху живота на децата в България.

 

Освен основния победител 4 други социални предприемачи ще получат сумата от 7500 лв. и също ще се възползват от възможностите за медийно популяризиране, бизнес консултации и контакти в международната мрежа на Reach for Change.

 

Представяне на „ПРОМЯНАТА“ ще се състои в:


  • Русе – 22 юли, вторник, от 14.00 часа, в зала „Русе“ на Регионален исторически музей Русе, пл. „Ал. Батенберг“ 3 (Срещата се организира от Сдружение „Европейски пространства 21″, с любезното домакинство на Регионален исторически музей Русе).
  • Стара Загора – 23 юли, сряда, от 16:00 ч. в залата на Областна администрация Стара Загора, бул. „Цар Симеон Велики“ 108 (Срещата се организира с подкрепата на Областна администрация Стара Загора).
  • Бургас – 24 юли, четвъртък, от 16:00 ч. в малката зала на Областна администрация Бургас, ул. Цар Петър 1 (Срещата се организира с подкрепата на Обществен дарителски фонд – област Бургас и сдружение „Хамалогика“).
  • Варна – 25 юли, петък, от 12:00 ч. в зала 17 на Младежки дом – бул. Цар Освободител 27 (Срещата се организира с подкрепата на екипа на Варна 2017 – кандидат за Европейска младежка столица).
  • София – 31 юли, четвъртък, от 17:00 ч. в залата на последния етаж на SoHo – ул. Искър 4 (зад ЦУМ).

 

Благотворителна фондация Reach for Change работи за създаването на един по-добър свят за децата и за провеждането на инициативи в подкрепа и защита на техните права. Организацията е създадена през 2010 г. в Швеция и е част от корпорацията „Kinnevik“. Дейността й расте с всяка изминала година, като вече има представителства в 8 държави от Европа, Азия и Африка.

Powered by Web Agency

 

CSR Видео

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Събития и Обучения

NOEVENTS