Конкурс "Th13teen Arts" ПДФ Печат Е-мейл
CSR за теб - Конкурси за теб
Четвъртък, 22 Май 2014 10:38, CSR News


Стартира конкурсът за бизнес концепции в областта на творческите индустрии - „Th13teen Arts”- националният етап от световния конкурс на Creative Business Cup.

Th13teen Arts е конкурс за най-добър предприемач в творческите индустрии. Насочен е към всички предприемачи, регистрирани и действащи в България, които имат иновативна бизнес концепция в областта на творческите индустрии. Най-убедително представилият се пред журито на Th13teen Arts, ще получи възможността да се състезава за титлата "Най-добър творчески предприемач в света" на световния финал на Creative Business Cup, който ще се проведе през месец ноември 2014 г. в Дания.


Наградният фонд е 100 000 щатски долара и възможността участниците да разкажат идеите си пред най-големите компании и инвеститори в света и заедно да намерят път към реализирането им.

Националният етап се провежда под ръководството на Министерство на икономиката и енергетиката с партньорството на Сдружение „Фабрика за идеи” и Арт „На тъмно” зона.

Повече информация относно условията и кандидатстването можете да намерите на: http://www.mi.government.bg/bg/themes/th13teen-arts-1284-285.html

 

Powered by Web Agency

 

CSR Видео

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Събития и Обучения

NOEVENTS