Номинирайте "Герой от приказките" - обикновен човек, който е направил нещо добро за дете или група деца ПДФ Печат Е-мейл
CSR за теб - Конкурси за теб
Сряда, 16 Април 2014 12:40, CSR News

Национална мрежа за децата връчва наградите „Златна ябълка”, за да отличи приноса на публични личности, обикновени хора и организации, които с работата си са допринесли към подобряване на живота и благосъстоянието на българските деца. Тази година наградите “Златна ябълка” ще бъдат връчени за четвърти пореден път.


Целта на наградите е да подчертае колко е важно специалното внимание към децата и спазването на техните права във всяка една сфера на нашия живот. Другата им цел е да покажат добрите практики във всички сфери на детския живот и благосъстояние.

 

Номинациите в различните категории се правят от членовете на Национална мрежа за децата – 125 граждански организации в цялата страна, които работят с и за деца и семейства.


В основната категория на наградите – “Герой от приказките” – може да номинира всеки. Ако познавате обикновен човек, който е направил нещо значимо за децата, разкажете неговата история тук.

Не могат да бъдат номинирани хора, които са част от организациите-членове на Национална мрежа за децата.

Номинациите са отворени от 4 март до 20 април.

Тази година ще бъде връчена и награда на публиката. От 21 април ще бъде отворено гласуване, в което всеки ще може да сподели кой за него е най-големият Герой!

Powered by Web Agency

 

CSR Видео

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Събития и Обучения

NOEVENTS