Вижте благотворителността в България през обектива ПДФ Печат Е-мейл
CSR за теб - Конкурси за теб
Неделя, 06 Април 2014 22:35, CSR News

 

Краен срок за изпращане на фотографиите е 21 май 2014г.


За трета поредна година Български дарителски форум и фондация Помощ за благотворителността в България организират фотоконкурс на тема Благотворителността през обектива.

 

Ако сте фотограф – любител или професионалист и имате сетивата да видите нечия кауза, добро дело, смислена промяна наоколо, лицата на хората, направили жест за другите, дарители, доброволци, активни граждани или сте готови да ги потърсите оттук насетне – снимайте и изпратете вашия поглед върху благотворителността в България.


Категориите, в които ще бъдат излъчени победители в конкурса, са Благотворителност и образование, Благотворителност и здраве,  Благотворителност и култура, Благотворителност и екология, Благотворителност и социална подкрепа, Моят герой (лицата и действията на хора, направили нещо изключително за друг човек или кауза), Фоторазказ за благотворителността (група от 4 до 8 фотографии на една тема) и Награда на публиката.


Победителите в първите 7 категории се определят от жури в състав: Борис Мисирков, Елица Баракова, Красимира Величкова, Надежда Павлова, Надежда Чипева, Явор Попов. Осмият победител ще бъде излъчен чрез гласуване на публиката в сайта на конкурса. Всички снимки трябва да бъдат придружени с кратък текст.


Церемонията по награждаването ще се състои в началото на юли 2014, а наградените фотографии ще бъдат подредени в изложба, която ще пътува и в различни градове на страната.


Краен срок за изпращане на фотографиите е 21 май 2014г. на Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. .


Подробности за категориите и условията можете да видите тук.


Ако имате затруднение с изпращането на голям формат снимки през имейл адрес, ползвайте Tranzit.

Powered by Web Agency

 

CSR Видео

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Събития и Обучения

NOEVENTS