https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/447778csr_bg_planet.jpg https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/772493csr_front_page_sustain.jpg https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/338669csr_bg_cosmetic.jpg https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/315181csr_bg_invest_in_human_capital_text.jpg https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/862241csr_bg_wings_text.jpg https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/917951csr_bg_grass_text.jpg https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/243610csr_bg_sky_text.jpg https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/444322csr_bg_ethics_text.jpg
Фортън подкрепя дейността на SOS Детски селища България ПДФ Печат Е-мейл
Петък, 12 Септември 2014 12:17, CSR News


С цел подпомагане благородната кауза на SOS Детски селища България, Фортън,
консултантска компания за недвижими имоти, изготви безвъзмездно доклад за пазарна оценка на жилищен имот. Предстои изготвянето и на стратегически доклад за реализация на имот собственост на организацията в Западна България.


Тези усилия са част от развитието на програмата за корпоративна социална отговорност на компанията чрез осигуряване на благоприятна среда на деца, лишени от родителска грижа.


„Подпомагането на такива проекти от страна на Фортън е в продължение на желанието на компанията да съдейства с професионални съвети на неправителствени организации", казва Михаела Лашова, изпълнителен директор на Фортън. "В допълнение активно участваме в инициативите на Комитета по корпоративна социална отговорност към Американската търговска камара в България.“

Фортън има амбицията да развива и образователен CSR и да оказва професионална помощ с добавена стойност както индивидуално, така и на ниво неправителствени организации. „Социалната ангажираност на бизнеса със сдружения с идеална цел е измерител за зрелостта и човешката ангажираност на корпоративния сектор в България“, казва още Михаела Лашова. 

Усилията да работи едновременно в полза на бизнеса и обществото са в основата и на стажантските програми за студенти на Фортън, чрез които компанията стимулира конкурентоспособността на младите хора в България, поставяйки ги в реална бизнес среда, където могат да придобият ценни практически умения. Ползата е взаимна и се отразява положително на отношенията между бизнеса и академичната среда, които се нуждаят от по-тясно сътрудничество за изграждането на конкурентноспособни кадри.

Powered by Web Agency