Събития

Събитие 

Заглавие:
Форум Бъдещето на София
Кога:
05.06.2015
Организатор:
b2b magazine
Категория:
Събития за теб

Описание

Форумът ще се проведе на 05 юни от 9,30 часа в Съюз на архитектите в България (ул. Кракра 11, зала 2).

 

Форум „Бъдещето на София“ ще събере на едно място специалисти в областта на строителството, градоустройството, проектирането, архитектурата, фасилити мениджмънта, както и студенти в свързани области.

 

Форумът ще постави акцента върху ключовите въпроси за бъдещето на столицата – градоустройство, архитектура, развитието на парковете, възможностите за реализиране на проекти по европейските програми, иновации и стандарти в строителството, ролята на неправителствения сектор и др., със силен акцент върху „зелените“ технологии и практики.

 

Успехът на форума „Бъдещето на София“ е гарантиран от ключовите партньорства както с организации от сектора, така и с редица уважавани издания.

 

Целта на форума е да покажем какви проекти и инициативи са планирани да се осъществят на територията на София – град, какви са плановете за инвестиции в областта на озеленяване, изграждане на паркове, градинки, облагородяване, какво е бъдещото устойчиво развитие и устойчиво строителство в столицата. Като отделна тема ще разгледаме и съвременните технологии, които биха помогнали за превръщането на София в по-екологичен и „зелен” град (осветление, напояване, озеленяване и др.).

 

Входът е безплатен, но е необходима предварителна регистрация тук.

Powered by Web Agency

Организатор

Организатор:
b2b magazine

Описание

Съжаляваме, все още няма налично описание.

CSR Видео

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Събития и Обучения

NOEVENTS