Събития

Събитие 

Заглавие:
Регионална работна среща за уебплатформа за неформално образование
Кога:
04.06.2015
Организатор:
Фондация "Екоцентрик"
Категория:
Събития за теб

Описание

Фондация „ЕкоОбщност“ и фондация „Екоцентрик”, гр. София организират регионална работна среща за обсъждане на критерии за качество и интернет платформа за неформално образование за устойчиво развитие. Тя ще се състои на 4 юни 2015 в хотел Експо от 10:00 до 14:00ч. в столицата и ще събере различни заинтересовани страни от областите Перник, Кюстендил, Благоевград, София-град и София-област. Събитието е последното от серията регионални срещи, провеждани през изминалите два месеца в различни краища на страната, с които се поставиха основите на национална мрежа за неформално образование за устойчиво развитие.

Предстоящата среща е част от проект „Платформа за популяризиране и качество на образованието за устойчиво развитие“, изпълняван в партньорство от седем неправителствени организации от цялата страна в рамките на Програмата за подкрепа на НПО.


На срещата ще бъдат представени работните варианти на интернет платформата и на концепцията за присъждане на „знак за качество“ на организации, предлагащи услуги в сферата на ОУР. Целта е да се установят потребностите и получи обратна връзка от участниците по отношение на функционалност и съдържание на платформата, както и да се обсъдят и дефинират критериите за качество, което ще спомогне за тяхното подобряване и постигане на удовлетворяващ всички ползватели резултат.

Събитието би било от интерес за:
• неправителствени организации, предлагащи различни форми на неформално обучение;
• читалища, библиотеки, музеи, младежки центрове, центрове за работа с деца и др.;
• учители, педагози, обучители, ръководители на екоклубове, служители от системата на МОН, журналисти;
• бизнес компании, предлагащи обучителни курсове, занимателни програми и анимации.

Повече информация, програма на събитието и регистрационна форма може да бъде намерена
тук.

Заявки за участие се приемат до 28 май 2015 г. на Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. или факс: (02) 951 54 46 чрез попълване на регистрационната форма. Тъй като местата са ограничени, получените навреме и одобрени заявки, ще бъдат изрично потвърдени от организаторите.

Powered by Web Agency

Организатор

Организатор:
Фондация "Екоцентрик"

Описание

Съжаляваме, все още няма налично описание.

CSR Видео

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Събития и Обучения

NOEVENTS