Събития

Събитие 

Заглавие:
Зелено кино: Седмица на екологичните филми в София 2013
Кога:
09.12.2013 - 12.12.2013
Организатор:
Фондация "Европейски екологичен фестивал"
Категория:
Събития за теб

Описание


Презентационни прожекции на наградените филми на 8-мия Европейски екологичен фестивал „Зелена вълна – 21 век” 2013 г. и образователни дискусии, продукции за природни бедствия и аварии


Организатор: Европейска комисия и фондация „Европейски екологичен фестивал”
Кога: 9 – 12 декември, 2013 г, 17.00 – 19.00 ч.
Къде: Представителство на Европейската комисия в България, ул. "Раковски" 124, София
Вход свободен


Скъпи приятели на Зеленото кино!
И тази година имаме удоволствието да Ви поканим на поредното издание на Зелено кино: Седмица на екологичните филми в София. По време на превърналата се в традиция наша инициатива ще бъдат показани наградените филми на 8-мия Международен фестивал „Зелена вълна – 21 век“ 2013 г.

Не пропускайте и тази година най-добрите екологични филми на водещите европейски и световни филмови и телевизионни компании, независими продуценти и природозащитни организации. Акцентът са продукции за природни бедствия и аварии от тазгодишното ни издание.

Седмица на екологичните филми в София се организира поради големия интерес на столичната общественост и най-вече на младите хора към съвременни екологични филми от цял свят, които всяка година участват в Международния екологичен фестивал „Зелена вълна – 21 век”.


Благодарим на Представителство на Европейската комисия в България за оказаното съдействие и подкрепа, на нашите партньори от неправителствените екологични организации, както и на всички приятели и съмишленици на Зеленото кино.

Не пропускайте Зеленото кино и тази година и срещата с авторите на екологичните филми в София!

Powered by Web Agency

Организатор

Организатор:
Фондация "Европейски екологичен фестивал"

Описание

Съжаляваме, все още няма налично описание.

CSR Видео

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Събития и Обучения

NOEVENTS