Събития

Събитие 

Моята Еко Коледа
Заглавие:
Моята Еко Коледа
Кога:
13.12.2013 - 15.12.2013
Организатор:
Сдружение Устойчиво Общество
Категория:
Събития за теб

Описание

Моята Еко Коледа насърчава към по-разумно потребление в празничните дни

В края на всяка година идва момент, който не случайно наричаме Голямото Коледно пазаруване. Това е времето, когато с начина си на живот създаваме най-голям отпечатък върху околната среда и здравето си като пазаруваме прекомерни количества посредствени подаръци, вещи за дома и домакинството, храни и какво ли още не.

Сдружение "Устойчиво Общество" предлага алтернативен базар под името "Моята Еко Коледа" с работилници и изложение. Инициативата ще се проведе за трета поредна година, този път последователно в София и Пловдив, и ще даде възможност за среща между потребители, производители и творци на екологични продукти и творения, като по този начин стимулира по-отговорно потребление, по-малък екологичен отпечатък, и не на последно място – стимул за тези, които работят в тази насока, да продължат напред.

И тази година събитието ще предложи богат избор от ръчно изработени украси и подаръци от естествени и рециклирани материали, екологични детски дрехи и аксесоари, както и пазар с дегустации на еко и био храни от местни производители. Няма да липсват и работилници за изработка на сладкиши, изящни бижута или оригинални предмети за бита и за празника.

"Моята Еко Коледа" е събитие за всички, които харесват различното и индивидуалното; тези, които предпочитат да не поднасят масови подаръци и да се сливат с Индустрията. Това е базар за тези, които на Коледа искат да поднесат не просто подарък, а лично послание към близките хора, както и да имат на трапезата храна, отгледана с отговорност към хората и към природата.

Отбележете си тези дни в календара, за да събудите твореца и мечтателя в себе си. Ще усетите Коледния дух в неговата пълнота и пъстроцветие:

- София - 13, 14 и 15 декември в Сити Център София, бул. Арсеналски 2, работно време от 10 до 20 ч.

- Пловдив -  20, 21 и 22 декември в залата на Народна библиотека Иван Вазов, работно време от 10 до 20 ч


Фейсбук страница на събитието: https://www.facebook.com/EkoKoleda

Powered by Web Agency

Организатор

Организатор:
Сдружение Устойчиво Общество

Описание

Съжаляваме, все още няма налично описание.

CSR Видео

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Събития и Обучения

NOEVENTS