Събития

Събитие 

Заглавие:
„КОД: ЗАРЕЖДАНЕ”
Кога:
09.12.2013
Организатор:
UN Global Compact
Категория:
Събития за теб

Описание

Българската мрежа на Глобалния договор на ООН кани своите членове, партньори и съмишленици на 3-тия рожден ден на организацията и на финалното представяне на резултатите от пилотния проект „Гордея се с труда на моите родители”.

 

В него се включиха компаниите, членове на Глобалния договор на ООН: Овергаз Инк. АД, КонтурГлобал Марица Изток 3 АД, ТехноЛогика ЕАД, Асарел Медет АД, Делойт България ЕООД, както и Аурубис България АД, Медийна група „България он ер” АД, Пиреос банк България АД, Мтел АД, СИБАНК АД, Огняново-К АД и Адвокатска кантора „Доковска, Атанасов и съдружници”.


Водени от желанието да покажат на децата, че образованието върви ръка за ръка с труда, а професията е резултатът от успешната им съвместимост, компаниите се включиха в проекта на Българската мрежа „Гордея се с труда на моите родители”. В Деня на народните будители те отвориха вратите на работното си ежедневие за децата на служителите си… и им разказаха защо е важно да работиш по призвание, не само от необходимост и какви са професиите на техните родители.

 

На финалното събитие „КОД: ЗАРЕЖДАНЕ” заедно с децата-участници ще бъдат споделени резултатите от този вдъхновяващ колективен проект.

 

9 декември (понеделник), 14.00 часа, хотел Хилтън, София.

 
Powered by Web Agency

Организатор

Организатор:
UN Global Compact

Описание

Съжаляваме, все още няма налично описание.

CSR Видео

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Събития и Обучения

NOEVENTS