Събития

Събитие 

Заглавие:
Младежка предприемаческа борса 2013
Кога:
04.12.2013 - 05.12.2013
Организатор:
Фондация Каузи
Категория:
Събития за теб

Описание

 

На 4 декември 2013 г. от 11.00 ч. в Парк-хотел „Москва” Фондация „Каузи” организира Младежка предприемаческа борса 2013.

 

Събитието се организира за четвърти път и тази година е под патронажа на посланика на Република Сърбия в България н.пр. Владимир Чургус и с участието на 20 млади предприемачи от района на Зайчар.

 

В борсата ще се включат представители на министерство на икономиката и енергетиката, Агенцията за хора с увреждания, Национален център "Европейски младежки програми и инициативи", потенциални инвеститори, банки, застрахователи, младежки НПО.

Основни акценти в програмата на 4 декември са възможностите за развитие на българо-сръбските бизнес отношения и финансирането на начинаещи предприемачи и младежки инициативи през следващия програмен период. Ще бъдат представени фондове за рискови инвестиции и кредитиране на малък и среден бизнес. Младежите, преминали серии от консултации за създаване на бизнес план, ще представят идеите си пред жури от успели предприемачи. За най-добрите идеи е осигурен награден фонд.


Вторият ден (5 декември 2013) е отделен за обучение и учебна визита като ще бъдат представени особеностите за стартиране на бизнес в Сърбия, връзката между комуникациите и предприемачеството и възможностите, които дава социалното предприемачество.


Powered by Web Agency

Организатор

Организатор:
Фондация Каузи

Описание

Съжаляваме, все още няма налично описание.

CSR Видео

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Събития и Обучения

NOEVENTS