CSR BG

csr-bg

CSR Bulgaria е първата българска специализирана мрежа за корпоративна социална отговорност (КСО), която изгражда трайна връзка между нуждите и ресурсите на обществото и бизнеса. Тук може да намерите информация за проекти, събития, добри практики, както и данни за осъществени социално отговорни политики и кампании от страна на българския бизнес.

 

Нашата мисия е да предлoжим на бизнес членовете на мрежата ни избор от каузи, както и съвети за най-ефективните начини за подкрепа и участие в реализацията на социални програми и политики. Някои от основните компоненти на консултциите, които провеждаме са оценка, анализ и насока при прилагането на различни методи за правене на социално отговорен бизнес.

Ние оказваме подкрепа на нестопанските организации в процеса на увеличаване на техните ресурси и ефективност. Даваме им консултации и напътствия относно разработката на проекти и съдействаме при изграждането на успешни взаимоотношения с бизнеса.

 

Екипът на CSR Bulgaria е посредник между нестопанския сектор и бизнеса с цел набиране на средства за реализиране на социално значими проекти. Ние селектираме такива и предоставяме достъп до тях на компаниите, членуващи в мрежата.

 

Ние се стремим да популяризираме КСО като инвестиция чрез показване на добрите практики и ползите от нея. Систематизирайки и разпространявайки информация в сферата на корпоративната отговорност, целим изграждане на ефективна и ползотворна връзка между бизнеса и обществото.

 

Идеята ни за развитие на КСО въплъщава в себе си създаването на благоприятна среда за реализиране на социални проекти и подкрепата им от бизнес средите.

Powered by Web Agency
 

CSR Видео

Най-четени статии

Новини България

Стани новия Герой на ПРОМЯНАТА

Остават три седмици за кандидатстване в най-голямата социално отговорна инициатива на NOVA - ПРОМЯНАТА 2017/2018Всеки, който желае да стане новият Герой на ПРОМЯНАТА може да участва до 18 юли на...

Общество | CSRBG

Прочети..

Вдъхновение и дегустация - официално представяне на HOPe Restaurant

  Представянето на социалното предприятие за интеграция на младежи от домове за деца ще бъде открито от посланика на Великобритания в България г-жа Ема Хопкинс   На 9 февруари 2017г....

Човешки капитал и условия на труд | Фондация за социална промяна и включване

Прочети..

Стартира коледната кампания на фондация „За Нашите Деца“ - Тази Коледа чудесата правите Вие

Фондация „За Нашите Деца“ стартира четвъртото издание на коледната си кампания „Тази Коледа чудесата правите Вие“. Кампанията не е поредната благотворителна инициатива покрай празниците. Целта е тя да ангажира...

Общество | Фондация "За Нашите Деца"

Прочети..